17 d’abril del 2015

Activitats en familia

Les poques entrades del meu bloc estan relacionades amb activitats per a infants o joves (les Capses musicals o Aplicacions per a l'estudi, per exemple). Però avui volia dedicar l'entrada a la família.

Moltes vegades arriba el cap de setmana i no sabem què fer amb els fills i les filles. Hi ha molta gent que fa excursions per la muntanya, surten a jugar al parc o passegen per qualsevol centre comercial, activitat que cada vegada es veu més sovint entre les famílies.

Avui us proposo un cap de setmana amb força activitats per a tota la família. Concretament  són activitats programades pel 25 i 26 d'Abril.


La Fira de la Ciència i la Tecnologia va començar el 14 d'Abril i finalitzarà el 30 d'Abril, amb diferents activitats on s'implica a la ciutadania, amb tallers, performances, etc.
I el cap de setmana del 25 i 26 d'Abril fan La Festa de la Ciència on es transforma la plaça de les Glòries en un laboratori amb una gran varietat d'activitats per a grans i petits. Es podrà veure la ciència de ben a prop, fer un munt de descobriments científics i tecnològics, i a més, hi ha programada una gimcana per descobrir com la festa continua als museus.
En aquesta Fira una de les entitats que hi participa és el Museu Agbar de les Aigües, amb un taller anomenat "Aigua neta, aigua bruta" on es podrà veure la diferència entre diverses aigües.

 




El mateix cap de setmana també té lloc la 20na Fira per la Terra-Mercat de la Terra, activitat organitzada per l'Associació Dia de la Terra, al Parc de la Ciutadella. És una trobada d'entitats de tota mena per cridar l'atenció de les agressions que la societat moderna fa als sistemes naturals i socials i per proposar formes de comportament respectuosos, cooperatius i solidaris. 
A més, pretén potenciar la producció local de bens i serveis realitzats amb respecte a les persones i als sistemes naturals, que són la base perquè els humans puguin disposar d'un nivell de vida digne.


  


Si hi aneu, espero rebre les vostres opinions! Jo ja us les faré arribar, dissabte estaré tot el dia a la Fira de la Ciència!!


4 comentaris: